111. Populismrekordet!

Annons

Populismrekordet som kan bli svårslaget. Henriks text om skandalen i Prix d’Amerique har uppmärksammats och vi pratar lite mer om bakgrunden till den.

Hästen som fick Solvalla att ändra distansen i Elitloppet och som glöms bort när man pratar om vilken travhäst som är den bästa genom tiderna.

Att fatta beslut är svårt. Det gäller både för kuskar och för spelare. Vi pratar om vilka mekanismer som gör att man inte håller fast vid den första tanken och kanske gör dyrbara misstag.

Det är dags för Prix de France. Får Davidson du Pont revansch på Face Time Bourbon även i år? Eller kan vi få den första svenska segern sedan 2014 när Noras Bean vann.

V75-Mästaren blev V75 Champions och gick från ett lopp till en kuskmatch i fem avdelningar. Blev det bättre eller sämre? Vår uppfattning är stenklar.

Listan på topphästar som var billiga vid inköp tar aldrig slut. I det här avsnittet berättar vi om en hästaffär som blev en jättesuccé men det kunde lika gärna ha blivit precis tvärtom.

Det blir allt fler sändningar från de svenska travtävlingarna. Vilket syfte fyller de? Finns det behov för dem och kan det kanske förändra och förbättra travsporten på sikt?

Är det generationsväxlingen vi ser i årets upplaga av V75 Champions?

Avsnittsrubriker:

  • Galactica – hur gick det till?
  • Och vilka mekanismer styr vårt velande?
  • Trötthet på spel, vill fler ha sport nu?
  • Världens mest bortglömda stjärna
  • Dagen när Henrik kreverade …
  • Rekommenderade avstå spel – kom sedan aldrig åter …