125. Bröderna Djuse gör upp om Elitloppet?

Annons

Det blir bröderna Djuse som gör upp om Elitloppet 2021. Åtminstone är det vad vi är inne på. Men vem av bröderna blir det?

Varje häst bedöms och chansen att vinna Elitloppet poängsätts. Vem som vinner kommer vi också fram till – och är nästan eniga.

Vi kan inte låta bli att prata domslut den här veckan heller. Tyvärr. Är vi kanske lösningen på spåren, trots allt? Kanske. Kanske inte.

Han kom från Frankrike och via Finland hamnade han på Solvalla den där lördagen för 21 år sedan. Från ingenstans till skrällvinst i Harper Hanovers lopp. Vi minns ett fenomen.

Hur länge ska man behöva vänta på ett mejl? Både Henrik och Lennart vittnar om egna och andras erfarenheter av att få mejl alldeles för sent.

Hans dans gör oss så glada. Skälet till dansen är att On Track Piraten fått bra spår i Montéeliten på söndagen. Magnus planerar att investera allt som finns kvar efter lördagen men då drar Lennart ner rullgardinen.

Hur mycket kan man få in i namnet på ett lopp? Fyråringseliten slog kanske rekord förra året men är inte mycket sämre i år.

”Jag trivs bättre här”, sa Örjan när han firade julafton på Gävle i lördags.