117. Chockdetaljerna runt VM-loppet

Annons


När VM-loppet 1983 sändes i Sveriges Radio var vi många travintresserade svenskar som satt vakna mitt i natten för att få veta hur det skulle gå för Legolas. Men det var en sak vi inte visste …

Vi följer upp ryske Sorrentos start på Solvalla 1990. Vad hette de övriga vinnarna i V65-omgången och hur hanterade Timo den turliga(?) luckan som kom för den ratade favoriten?

En gång var Nya Ullevi rena rama Vincennes. Lennart är på jakt efter den travhistoria som finns på Göteborgs största arena.

Ska man lyssna på läkaren eller ska man göra raka motsatsen om man är aktiv inom svensk travsport? Vi vet vad vi tycker.

Påsken är i högsta grad travets högtid. Vi pratar om påsktrav som vi minns och ser fram emot årets spännande årsdebuter som hör påskhelgen till.

Travsporten är på intet sätt befriad från floskler. Snarare tvärtom. I det här avsnittet börjar vi beta av dem, en efter en.

Var hade Legolas tagit sin nittonde seger i rad om inte Yngve Larsson varit drivande vid tillkomsten av Halmstadstravet? Och vad hade hänt om Legolas förlorat?

Apropå Halmstad. Skrevs det travhistoria där 1971 eller har vi någon lyssnare som kan bringa klarhet i en fråga vi återkommit till Trottosports podd?