110. Kan Björn bli Jerringnominerad denna gång?

Avsnitt 110. Kan Björn bli Jerringnominerad denna gång?

Kan Björn Goop bli nominerad till Jerringpriset efter Prix d’Amerique 2021? Vi diskuterar det som hände i loppet och hyllar den fantastiske Face Time Bourbon. Hur fort travade han egentligen? Kan han bli lika stor som Ourasi – eller större?

Bulwark förändrande svensk travsport men det är inte många som kan säga att de såg honom tävla. Vi minns en USA-import som för alltid satt sin prägel på aveln i Sverige. Dessutom omges historien av personer med underbara smeknamn.

Årets Häst ska utses och omröstningen pågår för fullt när avsnittet spelas in. Frågan är dock hur många gånger man kan rösta – och hur många gånger behöver man rösta för att ge sin favorit en chans att ta titeln?

Veckans rubriker:

  • Årets bild i Skövde
  • Först springa 1.200 meter – och sen spurta resten …
  • ”Pajassporten trav”
  • Ska taktiskt misstag ej få konsekvens?
  • Sveriges mest inflytelserika i historien?
  • Går det att ’fixa’ att bli Årets Häst?
  • ST-rykten …