110. Kan Björn bli Jerringnominerad denna gång?

Avsnitt 110. Kan Björn bli Jerringnominerad denna gång?
Annons

Kan Björn Goop bli nominerad till Jerringpriset efter Prix d’Amerique 2021? Vi diskuterar det som hände i loppet och hyllar den fantastiske Face Time Bourbon. Hur fort travade han egentligen? Kan han bli lika stor som Ourasi – eller större?

Bulwark förändrande svensk travsport men det är inte många som kan säga att de såg honom tävla. Vi minns en USA-import som för alltid satt sin prägel på aveln i Sverige. Dessutom omges historien av personer med underbara smeknamn.

Årets Häst ska utses och omröstningen pågår för fullt när avsnittet spelas in. Frågan är dock hur många gånger man kan rösta – och hur många gånger behöver man rösta för att ge sin favorit en chans att ta titeln?

Veckans rubriker:

  • Årets bild i Skövde
  • Först springa 1.200 meter – och sen spurta resten …
  • ”Pajassporten trav”
  • Ska taktiskt misstag ej få konsekvens?
  • Sveriges mest inflytelserika i historien?
  • Går det att ’fixa’ att bli Årets Häst?
  • ST-rykten …